Game wont start after hitting play

Kauzyaa Profile Options #1

0

I just finished download the game and when i hit play, the game wont start!!!
Can anyone help me at all?
ChunkyDrawers Profile Options #2

0

0
Neutral
Carlos.Spicy.Weiner Lvl.2
Mount Tyrannas (PVP)
Human Slayer
Have you tried completely closing the launcher and run as admin?

Also I don't know what it depends on but I remember at one point it took a few for it to start loading after hitting play so wait a few minutes if not than I don't know
Edited by: ChunkyDrawers almost 2 years ago
GDANTE Profile Options #3

0

I finished downloading everything, and it says calculating time/ average speed loading and it stays like that. I press start and nothing happens, I have been reading people having trouble when its downloading I had the same problem. Now its finished downloading everything and now it says calculating time/ average speed loading, and nothing happens. I press start and nothing happens it just stays at calculating time/ average speed loading, asian people dont know how to program a software right from what I have seen. There is another software from korea that I use, and its full of bugs, lag and errors.


P.S If you had this problem what did you do to fix it.
CitrusBunny Profile Options #4

0

2
Friendly
Citrus Lvl.60
Tempest Reach (PVE)
Popori Priest
From past experience, if you quickly quick the "Start" button, it doesn't register that you clicked it. so try clicking it again. It should start. It's just a little bug I've come across in the launcher since CBT.